Roberta magyar volt- e, avagy román?

Mindenesetre, ha magyar származású biztos nem büszke arra, ami mostanság történik itt, Magyarországon.

Az egész valamikor tegnapelőtt este5körül kezdődött. Gábor, Szilárd és Gordonka (a hírhedt hangszer:)) már az utolsó vacsorán kitervelték sátáni tervüket. Gábor még húsvét vasárnapján szélgépeket és homokzsákokat rendelt a parlamentbe, Szilárd hétfőn jött a locsolkodással, hozott magával naagy villámokat, meg egy erősítőt. Még az nap este értesítették a  sunyi- gonosz felhőt is arról, hogy pontosan majd hova kell állnia. Gábor, Szilárd, és Gordonka már előre dörzsölte a tenyerét magától a gondolattól is, hogy micsoda mókát rendeznek itt kedd estére. Bizonyára a gonosz kis felhő is dörzsölte volna, ha lett volna neki is tenyere. De sajnos nem volt:( Minden úgy alakult, ahogy tervezték. Gordonkát megválasztották kedden miniszterelnöknek, megjelent az első pár, majd rohamosan szaporodott a többi elégedetlen tüntető és demonstráló. Éés akkor Gordonka csak csettintett egyet. Gábor kibontotta a homokzsákok száját, beindította a szélgépet.

- Hihetetlen milyen mocskos ez a város, mindenhonnan száll a por.... Stb,stb. -Szídta tovább a szadeszosokat I.számú tüntetőnk.

Ekkor jött Szilárd. Elsőként füttyentett a gonosz felhőnek, aki rögtön eltakarta szegény napocskát. Aztán jött a kedvence, kizárólag női tüntetőink kedvéért. Felmászott a parlament kupolájára, és onnan locsolt le nagy vízsugarú slagjávan ( A rendőrség megirígyelné még vízágyúnak is.), mellé pedig dobálta le villámit. Beszaladt közben a hangosítóért, és a mikrofonba mély beleéléssel elkezdett dörögni morogni is.

- Ejj, mekkora vihart kaptunk! -Panaszkodott a II. számú tüntető.

No mire elég nagy vihar kerekedett, kezdték megelégelni az ázást a tüntetők is. Ekkor Gordonka gondolt egyet, megint csettintett. Kérésére lezárták a metró kapuját. ( vagy lerázták a metrt??). Hiába menekült a sok bőrig ázott ember, nem tudtak, hova menni.

-**************************************! -Szólt így a sokadik számú tüntető!

- Gordonka mongyon le!!- így meg a többi..

Roberta, are you from Hungary?